150 jaar leven in Eindhoven - Uitgeverij Optima
18010
page-template-default,page,page-id-18010,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

150 jaar het leven in Eindhoven

Het magazine 150 jaar leven in Eindhoven is een blad dat in Full Color wordt uitgegeven in een aansprekende vormgeving. De zeer aantrekkelijke verkoopprijs van € 5,95 per stuk zorgt er mede voor dat het een zeer toegankelijk blad is. De inhoud van het magazine geeft de sociale, culturele, maatschappelijke en economische ontwikkeling van Eindhoven weer. Vanuit historisch perspectief wordt uitgegaan van de afgelopen 150 jaar. In ieder nummer wordt een artikel opgenomen waarin de toekomstvisie (van het betreffende thema) wordt belicht.

Het tijdschrift verschijnt om de zes weken en heeft iedere keer een ander thema. De titels van de themanummers en de volgorde van verschijnen is onder voorbehoud. De volgende thema’s (soms ook in meerdere afleveringen) zullen in deze serie verschijnen.

 

Groei en ontwikkeling, Onderwijs (2), Kunst en Cultuur, Zorg, Middenstand, Landbouw, Wonen, Geloof, Muziek, Boerenleven, Oorlogsjaren, Monumenten, Industrie (4), Markten, Transport, Horeca, Ontspanning, Sport (2), Fabrikantenfamilies, Drukkers en uitgevers, Design, Architectuur, Carnaval, Bekende Eindhovenaren, Nieuwkomers, Feesten en Archeologie.

 

Onder de titel 150 Years of live in Eindhoven; A timeline of this small town’s journey to becoming the design city of the future. verschijnt er een Engelstalige editie. Dit eerste deel is een integrale vertaling van de eerste Nederlandse aflevering. De volgende delen uit de Engelse editie bevat een selectie uit de tot dan verschenen Nederlandse afleveringen. De afleveringen uit deze Engelse reeks zal één maal per kwartaal verschijnen

EIndhoven
Eindhoven